Selecteer een pagina

Over ons

Flekzperts

Over ons

Wij creëren kansen voor docenten en scholen

De flekzperts van 4xi zijn goed in het geven van inspirerende en interactieve lessen. Wij hebben veel ervaring in ons vakgebied en willen die graag delen met anderen. Wij verzorgen fysieke lessen of online of een combinatie hiervan. Alles is bespreekbaar.

Of je nu een onderwijsinstelling bent of je wilt graag werken als docent; 4xi zet zich in om jouw doel te verwezenlijken. Iedere kans is er één die benut kan worden!

Wij zijn betrouwbaar, flexibel, ervaren en initiatiefrijk. Zijn deze waarden ook op jou van toepassing? Dan komen wij graag in contact.

4xi matcht onderwijsteams en flexibele docenten

15

Hallo!

Cas Harte

Cas Harte

Eigenaar 4xi en Docent orde en veiligheid

De vrijheid van het ondernemen en het creëren van een flexibele schil door vakbekwame docenten in te zetten, dat is mijn passie! 

4xi staat voor: inform, inspire, instruct en interact. Onze docenten versterken onderwijsteams met vakkennis en ervaring. Docenten van 4xi zijn mensen die snel inzetbaar zijn en in korte tijd het verschil kunnen maken!

Jos Raaijmakers

Zelfstandig ondernemer en Docent orde en veiligheid

Zowel de opleiding Beveiliger als de Leidinggevende TAP sluit aan bij mijn achtergrond. Binnen het werkveld Beveiliging bekleed ik diverse leidinggevende functies. Mijn ervaring als interim manager gebruik ik om de theorie te verrijken. Mijn lesdag is geslaagd als we een leuke discussie hebben gevoerd. Ik geniet ervan als studenten mij kritische vragen stellen en beweringen betwisten!

Ingrid Reinhardus

Ingrid Reinhardus

Docent NT1, NT2 en Taalassessor NL

Het goed kunnen lezen, spreken en schrijven van de Nederlandse taal is zowel voor moedertaalsprekers als nieuwkomers van cruciaal belang. Het is de sleutel naar actieve participatie in de Nederlandse samenleving. Mijn lesdag is geslaagd als studenten zeggen: ‘We hebben wat geleerd en het was ook super gezellig!’

Bart

Zelfstandig ondernemer en Docent orde en veiligheid

Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like.

Marga

Docent orde en veiligheid

Bart

Docent orde en veiligheid

Edwin

Docent orde en veiligheid

Pamela

Docent orde en veiligheid

Wij kunnen ook jouw team versterken!

Inhuur