Selecteer een pagina

Over ons

Flekzperts

Over ons

Wij creëren kansen voor docenten en scholen

De flekzperts van 4xi zijn goed in het geven van inspirerende en interactieve lessen. Wij hebben veel ervaring in ons vakgebied en willen die graag delen met anderen. Wij verzorgen fysieke lessen of online of een combinatie hiervan. Alles is bespreekbaar.

Of je nu een onderwijsinstelling bent of je wilt graag werken als docent; 4xi zet zich in om jouw doel te verwezenlijken. Iedere kans is er één die benut kan worden!

Wij zijn betrouwbaar, flexibel, ervaren en initiatiefrijk. Zijn deze waarden ook op jou van toepassing? Dan komen wij graag in contact.

4xi matcht onderwijsteams en flexibele docenten

4xi

Hallo!

Cas Harte

Cas Harte

Eigenaar 4xi en Docent

De vrijheid van het ondernemen en het creëren van een flexibele schil door vakbekwame docenten in te zetten, dat is mijn passie! 

4xi staat voor: inform, inspire, instruct en interact. Onze docenten versterken onderwijsteams met vakkennis en ervaring. Docenten van 4xi zijn mensen die snel inzetbaar zijn en in korte tijd het verschil kunnen maken!

Marga Dentro

Marga Dentro

Zelfstandig ondernemer en Docent

Ik werk graag met mensen, vooral jonge mensen. Op een rustige en coachende wijze laat ik ze zaken inzien, zodat zij kunnen groeien als beginnend beroepsbeoefenaar én als mens. De lesstof bied ik begrijpelijk aan en ik ken de exameneisen goed. We oefenen altijd van tevoren met de examens. Mijn dag is geslaagd als er interactie is geweest en we met energie afsluiten!

Jos Raaijmakers

Jos Raaijmakers

Zelfstandig ondernemer en Docent

Zowel de opleiding Beveiliger als de Leidinggevende TAP sluit aan bij mijn achtergrond. Binnen het werkveld Beveiliging bekleed ik diverse leidinggevende functies. Mijn ervaring als interim manager gebruik ik om de theorie te verrijken. Mijn lesdag is geslaagd als we een leuke discussie hebben gevoerd. Ik geniet ervan als studenten mij kritische vragen stellen en beweringen betwisten!

Edwin Bot

Edwin Bot

Zelfstandig ondernemer en Docent

Als de student met de juiste begeleiding en coaching toch zijn doel behaalt, geeft dat een goed gevoel. Wet en Regelgeving is mijn specialiteit, maar ook van de andere onderdelen gaat mijn hart sneller kloppen. Ik vind het leuk om studenten inzicht en diepgang te bieden. Trots ben ik als studenten aan het einde van hun opleiding het diploma hebben behaald.

Wij kunnen ook jouw team versterken!

Inhuur